Hoe wij werken.

De zes stappen

Het zes-stappen plan!

Wij zijn ervan overtuigd dat er maar één manier is om klanten op een goede manier te kunnen bedienen! Door een integrale aanpak waarbij de klant van A tot Z volledig wordt begeleid en ontzorgd. E-partners regelt alle stappen om te komen tot een succesvolle installatie. Dit doen wij  volledig in eigen beheer en met een dedicated team van vakmensen. Tijdens een project maak jij als klant en opdrachtgever onderdeel uit van het team om samen te komen tot een succesvolle realisatie.

Dit zijn onze zes stappen:

1. Kennismaking bij jouw thuis

We beginnen met een persoonlijke kennismaking bij jouw thuis. Hier inventariseren we jouw wensen en geven antwoord op vragen. We checken een aantal zaken waaronder je verbruik, de situering van het dak en of sprake is van schaduwvorming. Dit alles vatten we samen in een voorlopige offerte.

2. Offerte

Na de technische schouw ontvang je binnen 48 uur een offerte. In deze offerte beschrijven we de specifieke situatie en wensen en de door ons voorgestelde oplossingsrichting(en).

3. Technische schouw

Na akkoord op de voorlopige offerte komt onze specialist naar u toe voor de technische schouw. Elk huis, elk dak en elk kabeltraject is steeds weer maatwerk. Onze specialist overlegt hoe precies de elektriciteitsleidingen gaan lopen vanaf de meterkast (via de omvormer) naar de panelen en hoe de panelen worden gelegd op het dak. Ook kijkt hij naar de geschiktheid van uw groepenkast, het dak en de eventuele extra voorzieningen die moeten worden getroffen. Mochten er uit de technische schouw aspecten naar voren komen die leiden tot een andere prijs, dan ontvangt u uiteraard een herziene offerte. Zo kom je met E-partners nooit voor onaangename verrassingen te staan!

4. Aanmelding Stichting Garantiefonds

E-partners is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie, (SGZE). Na opdrachtbevestiging en de eerste aanbetaling melden wij de  installatie aan bij SGZE. Zo ben je zeker van kwaliteit en garantie. Niet alleen jouw aanbetaling is veiliggesteld maar ook de opvolging van fabrieksgarantie-afspraken worden door de stichting uitgevoerd als een leverancier onverhoopt niet meer bestaat. Je ontvangt hiervan een garantiecertificaat. Informatie over SGZE kun je terugvinden op www.sgze.nl.

5. De installatie

Samen met jouw spreken we een datum af waarop de installatie kan plaatsvinden. We werken met een team van professionals en voeren installaties uit in eigen beheer. Bij aanvang van de werkzaamheden wordt het leg-plan (panelen) en de kabelroutes nogmaals goed met jou afgestemd. De installatie is pas afgerond nadat alles op de juiste manier werkt en jij daarover goed bent geïnformeerd. Pas dan teken je voor akkoord.

6.Nazorg

Indien gewenst kunnen wij ook de btw voor jou terugvorderen. Deze service voeren we zonder bijkomende kosten uit. Uiteraard informeren we je over de voortgang en de verwachte doorlooptijden bij de Belastingdienst.