Wij realiseren de gewenste oplossing ...

Zonnepanelen particulier

Schuin dak Plat dak Maatwerk

Flyer

Zonnepanelen

Informatie over:

De configuratie

Informatie over:

Omvormers en optimizers

Informatie over:

De salderingsregeling

Aanmelden

zonnepanelen systeem bij

Netwerkbeheerder
img

Bij de keuze voor plaatsing van zonnepanelen op een schuin dak is de ligging van je woning een belangrijke factor. Afhankelijk van je wensen en een schouwing op locatie werken wij de meest optimale oplossing voor je uit rekening houdend met je praktische en esthetische wensen, de ligging en benodigde opbrengst en daarvoor te gebruiken materialen.

Voor de complete installatie is daarbij ook de staat van de meterkast van belang, de mogelijke plaatsing van de omvormer en de benodigde bekabeling binnen en buiten de woning. 

Allemaal zaken die vooraf worden onderzocht en besproken om verrassingen tot een minimum te beperken.  

 img

Er kan om meerdere redenen gekozen worden voor de installatie van zonnepanelen op een plat dak. Dat kan bijvoorbeeld  zijn omdat je het esthetisch mooier vindt,  het eenvoudig de meest zonrijke plaats is op de locatie, of omdat het installatie technisch een goede optie is. 

Hoewel een plat dak vaak eenvoudiger bereikbaar is, is het toch bewerkelijker vanwege de te installeren onderconstructie. Daarbij moet je bedenken dat de panelen onder een bepaalde hoek moeten komen te liggen, er kabelgoten nodig zijn en ballastbakken om een juiste gewicht in te plaatsen tegen de wind. De constructie wordt verder met aluminium kappen afgedekt.

Wij hebben ruime ervaring met dit soort installaties en  gebruiken alleen kwaliteitsmaterialen voor de constructie. 


img

Ook als je een maatwerk oplossing zoekt bent je bij e-partners aan het juiste adres. Die uitdaging gaan wij graag aan. Daarbij werken wij wel altijd binnen veilige en toegestane normen en richtlijnen. 

Wij gaan graag met je in overleg over de meest geschikte oplossing.